-3.2 C
București
miercuri, februarie 8 2023
București -1.55°C
08 februarie 2023

România, loc ocupat

- Advertisement -spot_img

Sunt ani de zile de când în apropierea casei văd scris pe o tăbliță, pe care nici măcar Poliția Română nu s-a gândit să o dea jos, mesajul ”loc ocupat”. Bineînțeles că este vorba de un simplu loc de parcare din Crângași – Giulești care nici măcar nu e plătit la primărie. Cel mai probabil că omul și-a pus plăcuța pe gard în așa fel încât nimeni dintre pământeni să nu se apropie de acel loc. Că dacă îndrăznește, ca la Piatra Neamț putrezește.

Păi cum, nu-i așa? Nu a zis-o imediat după producerea tragediei de la Piatra Neamț Nelu Tătaru, marele ministru PNL al sănătății oamenilor că suntem cu toții vinovați de întreaga nenorocire de la Spitalul din zona de unde chiar măria sa se trage? Nu mai contează că este un super mega ”nesi” care se comportă abject chiar cu jurnaliștii unși pe sănătate. Așa cum le dă lor cu mare flit, așa le-a dat în ziua tragediei tuturor românilor.

În Giulești, plăcuța cu mesajul afurisit al domnului necunoscut stă agățată cu sfințenie de gard de ani buni chiar lângă o stație importantă de autobuz, parcă venind să ne arate mărinimia omului care a avut geniala idee să scrie pe acea bucată de tablă ”loc ocupat”. Simplu ca bună ziua. Căci vorba lui Tătaru, noi suntem de vină, nu el.

Locul respectiv e ”loc ocupat” de o mașină veche fără a fi marcat de primărie iar omul care a parcat-o acolo o știe foarte bine c-a făcut și face o ilegalitate. Așa cum o știe și ministrul Tătaru al PNL-lui, dar cum avem destul de mulți tătari în țară deși ei reprezintă minorități, ne-om duce cu toții să ne luăm o mare m… căci vorba aceea, România e loc ocupat.

Ocupat de toți măgarii țării!

RD

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.