19.1 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 20.13°C
27 septembrie 2023

Scandal sexual la vârful Poliției Ilfov

- Advertisement -spot_img

Adjunctul Inspectoratului Poliției Județene Ilfov, comisarul șef Nicolae Baicu a fost schimbat din funcție la numai câteva zile după ce a fost implicat într-un scandal violent, la Sinaia, ca urmare a faptului că acesta ar fi încercat să-și convingă amanta să facă sex cu alți doi polițiști. Femeia furioasă ar fi sunat la 112, iar Baicu și amicii săi i-ar fi luat la bătaie pe subofițerii poliției prahovene veniți la fața locului.

La sfârșitul lunii lunii aprilie, la Sinaia, a avut loc o conferință a adjuncților șefilor de inspectorate, la care au fost invitate să participe și mai multe delegații străine. Adjunct pe probleme de ordine publică în cadrul IPJ Ilfov, comisarul șef Nicolea Baicu a fost și el prezent la eveniment. Ofițerul nu a ratat însă ocazia să-și ia cu el și amanta, pe Diana Sandu, fost lucrător în cadrul Serviciului de Presă al Poliției Ilfov, actualmente agent la Poliția Autostrăzi. De alfel, Diana Sandu a fost prezentă alături de Baicu și la alte activități ale IPJ Ilfov, cum ar fi, de exemplu, unele întâlniri informale cu presa. La una dintre aceste întâlniri, Baicu a făcut o criză de gelozie și chiar a sărit să încaiere un bărbat care devenise, din perspectiva lui, mult prea intim cu tânăra Diana.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției Române, Baicu a mers însoțit de aceasta și la evenimetul de la Sinaia. La un moment dat, după mai multe pahare cu bătură, ofițerul ar fi încercat să-și convingă amanta să facă sex cu alți doi bărbați. Indignată de propunerea acestuia, polițista ar fi sunat la numărul de urgență 112 și ar fi cerut ajutor. Scandalul nu s-a oprit, însă, aici. Sursele citate au precizat pentru AncheteSpeciale că Baicu și prietenii săi s-au încăierat cu agenții veniți la fața locului. La scurt timp după această poveste, comisarul șef Nicolae Baicu a fost destitut fără niciun motiv oficial, acesta semnând faptul că este de acord să renunțe la funcție. Acesta a fost înlocuit cu Ștefan Frunzeanu, care ocupa scaunul de șef al Secției 1 din cadrul Poliției Capitalei și trimis adjunct la Poliția orașului Otopeni. Contactat telefonic, comisarul Baicu ne-a declarat: „Da. Am participat la acea întâlnire. Ştiu acum despre ce este vorba. Sunt doar zvonuri, nu este nimic real. Am înţeles că s-a interesat cineva la IPJ Prahova şi ceea ce vă spun eu s-a confirmat”. Interesant este că, întrebat fiind cine din IPJ Prahova i-a comunicat acest amănunt, comisarul Baicu s-a mulţumit cu următorul răspuns: „alte surse de-ale mele nu de acolo!”.

 

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Stricatul asta trebuia sa fie de mult la puscarie,dar e tinut in brate de mai multi ani de alti infractori ca el din politia romana.
    A fost avansat rapid pe spaga atat el cat si nevasta-sa de la politia Snagov.
    Basca,ia mai angajat pe spaga si pe alti(gen una Rodica de la politia Snagov,acum se ocupa de caziere).
    Traim intr-o tara de spagari.Singura solutie este trasul in teapa in mijlocul satului sa vada toata lumea si sa bage la cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.