-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.84°C
06 februarie 2023

UPDATE Schimbări în Guvern. PNL a nominalizat 4 miniștri

- Advertisement -spot_img

2013_01_31_dsc_0229_rszPreședintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat, vineri, nominalizările în Guvern. Astfel Klaus Iohannis a fost propus ca vicepremier și ministru de Interne, Teodor Atanasiu – ministrul al Economiei, Eugen Nicolăescu – ministru de Finanațe, iar Cristian Bușoi a fost propus la șefia la Ministerul Sănătății.

”În urma demisiilor lui Daniel Chițoiu, Radu Stroe, Eugen Nicolăescu și Andrei Gerea, următoarele nominalizări pe care PNL le face sunt: Klaus Iohannis la Ministerul de Interne și vicepremier, Eugen Nicolăescu la Ministerul de Finanțe, Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei și Cristian Bușoi la Ministerul Sănătății. Așteptăm ca împreună cu partenerii de guvernare și primul-ministru să dea României o guvernare mai puternică”, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu, a anunțat că propunerile de miniștri liberali, validate de Biroul Politic Național al PNL, au fost comunicate premierului Victor Ponta, afirmând că primul-ministru a luat act de acestea și nu a ridicat obiecțiuni.

„Toate propunerile au fost comunicate primului-ministru. Ce poziție are domnul prim-ministru o va spune domnia sa personal”, a spus Antonescu.

El a afirmat că premierul Victor Ponta a lua act de aceste propuneri și „nu a ridicat obiecțiuni”.

„Trebuia să le facem (n.r. propunerile), aveam niște posturi”, a arătat Antonescu.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.