-2.1 C
România
marți, ianuarie 18, 2022

Secretul murdar al mașinilor OPEL în România

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Cel mai important dealer al mărcii OPEL în România, Rădăcini Motors, vinde clienților mașinile expuse în show room sau personalizate la comandă numai după ce le trec prin propria spălătorie auto și le ”arde” la motor. Cu toate că aceste practici sunt interzise la nivel mondial de orice gigant din industria auto, dealerul de la Rădăcini Motors ascunde acest lucru și față de șefii mari ai Opel România. Orice mașină nouă care pleacă de la ei este spălată la motor, cu jet de apă, înainte de vânzare!

După ce anul trecut le-au făcut oferte mincinoase clienților prin programul Rabla ofertându-i cu mașini noi fără însă a deține și voucherele necesare, cei de la Rădăcini Motors ascund un secret bine păzit. Toate mașinile noi care pleacă la comandă sau din show room sunt aduse mai întâi în boxa unde funcționează o mică spălătorie auto, ocazie cu care fiecare capotă este deschisă iar motorul mașinii noi primește un sănătos jet de apă. ”Pe toate le spălăm așa, indiferent de anotimp. Noi nu recomandăm asta clienților noștri însă noi, ca dealer auto OPEL, o facem. Nu cunosc ce fac alții dar noi întotdeauna am făcut asta și așa a fost de când sunt aici”, ne-au declarat surse din interiorul Rădăcini Motors. Potrivit lui Mihai Dinu, Director Executiv la Rădăcini Motors, ”noi de aceea și oferim doi ani garanție la mașinile noi, pentru că le spălăm motoarele. Însă nu o facem ca la orice spălătorie auto. La noi personalul care face această spălare este specializat în acest tip de spălări, nu o face așa orișicum”.

Cristian Milea, șeful Opel România, s-a declarat surprins la aflarea veștii că dealerul lor auto spală motoarele mașinilor noi înainte de vânzare. ”Nu știam așa ceva, sunt absolut mirat!”

”Nu doar că nu este firesc și normal așa ceva, dar este chiar dăunător pentru mașină și componenta sa electrică, cu alte cuvinte nu este recomandat să se facă așa ceva. Cu atât mai mult la mașinile Opel care au niște sensori de o proastă calitate față de celelalte branduri auto”, ne-a declarat Alexandru Ursu, un cunoscut specialist al domeniului și vânzărilor auto.

 

În 06.11.2019 compania Rădăcini Motors a solicitat un drept la replică, drept pe care nu l-am publicat la momentul trimiterii lui din cauza unor probleme de ordin tehnic. Îl puteți citi aici.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.