-3.2 C
București
miercuri, februarie 8 2023
București -0.09°C
08 februarie 2023

Șeful liberal de la ANAF nu vrea să demisioneze

- Advertisement -spot_img

gelu stefan diaconu anafPreședintele ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, susținut de Partidul Național Liberal, nu demisionează de la conducerea ANAF deoarece un astfel de gest ar avea consecințe ireparabile asupra bugetului de stat.

„Actul de demisie de la conducerea unei instituţii de importanţa ANAF–ului este un act de mare responsabilitate cu posibile consecinţe ireparabile asupra bugetului de stat, mai ales acum, când ANAF-ul, dupa cum cunoaşteţi, este într-un proces amplu de reorganizare şi reformare”, a declarat Gelu Ștefan Diaconu, potrivit Mediafax.

Gelu Ştefan Diaconu a fost numit la conducerea ANAF în aprilie anul trecut, la propunerea PNL din postul de secretar de stat în Ministerul Economiei.

El a condus şi Autoritatea Naţională a Vămilor în perioada februarie 2005-februarie 2009, în Guvernul Tăriceanu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat marți seara că demisia miniştrilor liberali va fi prezentată împreună cu demisia tuturor demnitarilor politici ai Partidului Naţional Liberal, respectiv a tuturor secretarilor de stat, şefilor de agenţii, sau a celor care ocupă poziţii asimilate cu secretarii de stat.

PNL au adoptat, marţi seară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.