-2 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -1.45°C
05 februarie 2023

Sexgate la vârful lumii interlope

- Advertisement -spot_img

Scandal sexual fără precedent la vârful lumii interlope din România. Mircea Ursu și Costel Corduneanu se bat pe soția proxenetului Ion Clămparu! Un triunghi amoros care o are în centru chiar pe soția celebrului proxenet Ion Clămparu riscă să producă, în lumea interlopă, unul dintre cele mai violente războaie care au avut loc în România de mai bine de 15 ani încoace.

Originar din Botoșani, Clămparu a devenit cunoscut în țară în urmă cu aproximativ zece ani, când Ilie Botoș, la acea vreme procuror general, a organizat o conferință de presă în care a anunțat că, Ion Clămparu, un infractor român urmărit internațional, vrea să-l omoare miza pusă în joc pentru capturarea acestuia fiind de un milion de euro. Așa s-a produs senzația că botoșăneanul este un mafiot extrem de periculos, capabil să facă legea în Europa. Ulterior, autoritățile au făcut public faptul că, de fapt, Clămparu era un proxenet de un sadism aparte, care obișnuia să tortureze cumplit femeile transformate în sclave sexuale. Chiar și așa, Clămparu avea totuși un punct sensibil: iubita lui Loredana, o tânără din județul Mehedinți, care, ani la rând, i-a stat alături în timp ce aceasta se afla în exil.

Arătându-și dragostea, femeia i-a făcut și doi copii, un băiat și o fată, copii pe care proxenetul nu a putut să-i treacă pe numele său deoarece dispunea doar de acte false. La un moment dat, din cauza problemelor pe care Clămparu le avea cu legea, Loredana a fost nevoită să plece departe de acesta. La scurt timp femeia a călcat strâmb și a început o relație paralelă cu Mircea Ursu, un luptător celebru, lider interlop și apropiat al grupării Sportivilor. Practic, de aici începe istoria unui scandal sexual care a ajuns să facă înconjurul lumii interlope românești. Punctul culminat a fost atins după ce Clămparu s-a predat și a fost extrădat în România. Cu această ocazie, bărbatul a decis să treacă peste escapada amoroasă a Loredanei, s-o ia de soție în închisoare și să treacă cei doi copii pe numele său. Când lucrurile păreau să fi intrat în normal, a apărut un zvon care a căzut ca un trăsnet pe capul proxenetului. Și anume acela că viitoarea lui soție este însărcinată cu amantul ei, luptătorul Mircea Ursu. Atunci, Clămparu ar fi luat decizia de a trece pe numele său și acest al treilea copil după ce ar fi afirmat că, „așa cum Ursu i-a luat nevasta, la fel o să-i ia și el copilul”.

Mai mult, pentru a se asigura de acest lucru, a dat-o pe Loredana în grija liderului interlop din Iași, Costel Corduneanu achiziționându-i  acesteia și o casă, tranzacție de care Corduneanu s-ar fi ocupat personal. Ca și cum problemele lui Clămparu în dragoste nu ar fi fost de ajuns, surse apropiate mediilor interlope au dezvăluit că Loredana și Costel Corduneanu ar fi fost văzuți, împreună, în ipostaze tandre. În plus, cei doi ar fi atât de îndrăgostiți încât nu ratează nicio ocazie ca să-și petreacă timpul liber împreună. În acest sens, cei doi au fost văzuți, recent, pe litoralul românesc. Acest triunghi amoros, ce pare mai degrabă un scenariu de film, nu avea cum să rămână fără ecou.

Mircea Ursu a reacționat imediat și i-a transmis lui Clămparu prin mai mulți apropiați că, după ce va ieși din închisoare, îl va îmbrăca în rochie de mireasă și îl va încălța cu pantofi cu toc. Scandalul a intrat și în vizorul autorităților, în condițiile în care există riscul ca, în viitorul apropiat, aceste amenințări să producă efecte în stradă și să se concretizeze în răfuieli cu adevărat sângerose, având în vedere notorietatea celor trei interlopi.

Temutul interlop Ion Clămparu, bărbatul de drept al faimoasei Loredana
Loredana, femeia celor trei interlopi
Interopul Costel Corduneanu
Mircea Ursu, un apropiat al Grupării Sportivilor
Cei doi amorezi, Ursu și Loredana

Loredana (Drobotă – n.r.) a ținut să ne precizeze: „Relația cu soțul meu este foarte bună, drept dovadă vizitele regulate pe care le avem. Viața mea nu o văd alături de alt bărbat în afară de Ion Clămparu. Vacanța am făcut-o alături de copii și soția domnului Costel”.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

3 COMENTARII

 1. Pai mai fratilor cine sa se bata pe femeia lui ion ???
  Costel e ca frate pentru ion si nu se duce cu femeia prietenului.
  Numai tarfele si hienele se intind la nevestele prietenilor.
  Ursu da dovada ca e panarama si va sfarsi rau .
  Oriunde merge sa stea in garda ca deja e terorizat.
  Nu stie cand ajunge acasa sa si faca testament cat are timp.
  Cand in istoria baietilor cu valoare si caracter sa se auda ca un smecher adevarat sa se dea la nevasta altui om ce avem prieteni comuni???

 2. Loredana continua sa-l viziteze, dedi presa a scris ca femeia a avut aventuri si cu Mircea Ursu, interlop bucurestean supranumit „Bodyguardul lui Dumnezeu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.