6.4 C
București
miercuri, februarie 1 2023
București 5.49°C
01 februarie 2023

Şobolanii de Dâmboviţa mănâncă prânzul la Guvern

- Advertisement -spot_img

 

Fie că se numește Unitatea de Comunicare a ministrului Cristian Ghinea, fie că este vorba de fetiţele cucuiete de prin ministerul Sănătăţii de la biroul de informare publică sau de ceilalți complici de prin celelalte ministere și instituții ale statului român sau de însuşi Dorian Filote, înaltul oficial din guvernul Cioloş şi consilierul personal al premierului în relația cu mass media, cu competențe zdravene pe zona de comunicare, adus pe făraş de șeful Guvernului că să ignore solicitările presei, toți, dar absolut toți, o fac pe regii. Regii noștri oare?!

Acești tehnocraţi de renume din instituțiile statului sunt mai răi decât şobolanii de Dâmboviţa. Nu știu să existe o speță mai joasă decât a lor! Mănâncă prânzul la cantina din minister sau la Guvern, unde păpica-i bună și diversă și fac amor pan’ la omor căci altceva chiar nu au ce face. Sunt învățați să te mintă că solicitarea pe care le-ai dat-o e în lucru sau pur și simplu te fac să aștepți ca bou-n tramvai zeci de zile sub pretextul că le permite legea. Doar că legea nu-i deloc așa, dacă e să le-o zicem pe aia dreaptă.

Pân’ la urmă, vorba unui foarte bun prieten care lucrează în cea mai mare insituție europeană, unde legea e lege, nu tocmeală. Este atât de nefericită și de frustrată categoria asta de oameni că toți joacă cu tine la provocare. Mor de ciudă că nu-s băgați în seamă și de aceea se și cred buricul pământului. Da’ nimeni nu dă o ceapă degerată pe ei, cu toate mega câștigurile lor bugetare.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.