19.1 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 20.13°C
27 septembrie 2023

Tribunalul Teleorman, adevăratul Dumnezeu al bogătașului Ioan Niculae

- Advertisement -spot_img

Cel mai bogat român, miliardarul Ioan Niculae i-a vândut celei pe care presa o numește amanta sa super range-ul din Zimnicea cu 1 milion de lei – o proprietate comună cu fosta soție a cărei suprafață depășește în realitate 27.000 mp și un imobil compus din mai multe locuințe și facilități, potrivit contractului de vânzare cumpărare dintre cei doi al cărui fals în semnături este unul de proporții. După mai multe termene chinuite și amânate instanța din Teleorman, care, potrivit surselor noastre judecă toate dosarele de insolvență ale gupului SC Interagro SA, a refuzat, la termenul din 16 iunie 2014 Dominiței Niculae, mai multe probe care pot face dovada incontestabilă că moșierul cercetat în dosarul „Gaze ieftine și-a înstrăinat averea comună fără acordul și semnătura soției.

 

Sunt exact doi ani de atunci. În data de 19 iunie anul 2012 Nicoleta Toncea Mariana, un personaj devenit celebru de când a pătruns în viața miliardarului român Ioan Niculae, declara, pe propria răspundere, că nu este căsătorită. În plus, se atrăta întru totul de acord cu condițiile prevăzute în contractul de vânzare a imobilului situat în orașul Zimnicea, strada Portului nr.10, județul Teleorman cu tot cu suprafața aferentă acestuia în suprafață măsurată de peste 27.000 mp. “Prețul stabilit de noi părțile contractante este de 1.000.000 lei și a fost plătit în contul vânzătorului Niculae Ioan”, se arată în contractul de vânzare.  Aparentul mandatar al lui Ioan și Domnița Niculae, Elena Adriana Ghileanu mânată de la spate de interese ascunse, a ajuns la notarul Florin Chiriță din Teleorman pentru a semna în numele foștilor soți. Însă aici intervine partea cea mai interesantă, și anume. În completarea cererii de chemare în judecată, Domnița Niculae declară că nu a consimțit niciodată la înstrâinarea imobilului din Zimnicea, așa cum reiese în mod în mincinos din procura specială autentificată de notarul Chiriță. “Semnătura înscrisă în procura specilă atacată, dacă aparține subsemnatei, a fost obținută în mod illicit, expunându-mi-se alte raporturi juridice ce urmau a fi stabilite decât înstrăinarea imobilului din Zimnicea. Soțul meu, Ioan Niculae, mi-a solicitat să semnez un act de administrare, comuicându-mi că îi este necesar pentru continuarea activității societății noastre Interagro. Părâtul, Ioan Niculae mi-a pus în față o serie de documente cerându-mi să le semnez, unele dintre ele în alb. Încheierea de autentificare a procurii reputate atestă în mod mincinos faptul că părțile (subsemnata și pârâtul Ioan Niculae) am fi citit și consimțit la autentificarea acestei procure în fața notarului, la sediușl său din comuna Jilava, județul Ilfov. Nu am semnat niciun document în fața notarului la sediul său și nu am consimțit tranzacția de înstrăinare a imobilului din Zimnicea. În aceste condiții, indic ca autor al infracțiunii de fals intelectual pe numitul Mocanu Victor care a atestat fapte necorespunzătoare adevărului”, precizează fosta soție a lui Niculae în cererea de înscriere în fals.

Tribunalul Teleorman, adevăratul Dumnezu a lui Niculae

“Dallasul” lui Ioan Niculae vândut cu 1 milion de lei și acte false face obiectul unui dosar aflat pe rolul Tribunalului Teleorman, judecat după vechile coduri. Foarte interesant este că, în timp ce se făcea această vânzare frauduloasă către Nicoleta Tonciu, DIICOT a dispus măsura sechestrului asigurator pentru acest imobil în dosarul „Gaze ieftine” în care foștii miniștri ai Economiei, Varujan Vosganian și Adriean Videanu sunt acuzați de complot și subminarea economiei naționale. Așadar, imobilul soților Niculae a fost înstrăinat chiar în ziua în care organele abilitate ale statului au instituit sechestru asigurator pe bunurile aparținând lui Niculae. La termenul din 16 iunie 2014, când s-a judecat al unsprezecelea termen între fosta soție, Domnița Niculae pe de o parte și Ioan Niculae, Elena Duminică și Nicoleta Toncea pe de altă parte, președinta completului de judecată, magistrat MihaelaVirdol, din cadrul Tribunalului Teleorman a respins mai multe probe concludente cerute de apărătorul ales al fostei soții a miliardarului român. Asta după ce, la termenul din 19 mai a.c. același magistrat a admis înaintarea înscrisului numit procură specială către Parchetul Curții de Apel București, în vederea efectuării de cercetări privind infracţiunea de fals intelectual, dar în același timp a respins cererea de suspendare a judecării cauzei apreciind-o ca fiind nefondată. Judecătoarea din Teleorman a fost în atenția organelor de anchetă judiciară în ultimii cinci ani cu o singură  verificare prealabilă. Plângerea a fost emisă de Prefectura Judeţului Teleorman în 2011, atunci când instituția a adresat un memoriu Inspecţiei Judiciare, criticând modul de soluţionare a unui dosar repartizat completului de judecată din care făcea parte magistratul.

Nicoleta Toncea, văzută ca o doamnă de fier

Mai mult decât atât, la aproximativ o lună de la încheierea contractului de vânzare – cumpărare, Nicoleta Toncea a ipotecat la bancă moșia în suprafață de peste două hectare de pământ, evaluată de experții băncii Transilvania la 40 milioane lei. Contractul de ipotecă a fost autentificat la același notar Florian Chiriță. În aceeași linie cu cele descries mai sus, cu doar două săptămâni înaintea semnării contractului de vânzare – cumpărare a Dallasului din localitatea Zimnicea, latifundiarul Ioan Niculae i-a cedat Nicoletei Toncea și un procent de 90% din capitalul social al SC InterAgro SRL ca urmare a retragerii din societate a omului de afaceri.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

3 COMENTARII

  1. nicoleta toncea a uitat cit de saraca a fost ea si familia ei de la nasturelu tare miasi dori sa o vad in puscarie sa vedem daca mai e mindra si acolo iar cind va esi sa o ia de la zero sa vedem atunci daca mai poate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.