0.7 C
București
duminică, ianuarie 29 2023
București 1.32°C
29 ianuarie 2023

Un singur parlamentar liberal a demisionat pentru partidul lui Tăriceanu

- Advertisement -spot_img

calin-popescu-tariceanuUn singur parlamentar a demisionat până acum din PNL pentru a-l urma pe Călin Popescu Tăriceanu în partidul pe care îl va înfiița, Partidul Reformator Liberal.

Primul liberal care l-a urmat este deputatul de Buzău, Titi Holban. Acesta și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal pentru a trece la Partidul Reformator Liberal şi a spus şi de ce face pasul.

„Nu văd oportună ieșirea de la guvernare și modul în care a procedat domnul Antonescu. După părerea mea, mulți îl vor urma pe domnul Tăriceanu”, a explicat parlamentarul.

Al doilea membru al noului partid este Sorin Ilieşiu, exclus din PNL acum două zile, după ce s-a opus ieşirii de la guvernare şi a cerut schimbarea liderului Crin Antonescu.

Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu a demisionat, miercuri, din partidul la reînfiinţarea căruia a participat acum mai bine de 20 de ani. El a anunţat nu doar că va face un nou partid, dar şi că e dispus să candideze la Preşedinţie, susţinut de PSD.

„Trebuie să-i aducem împreună pe toți cei care cred în valorile și principiile liberale. Contăm pe sprijinul celor care au convingerea că a venit timpul ca România să aibă pentru prima dată un președinte liberal”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.