27.2 C
București
vineri, mai 27 2022
București 24.20°C
27 mai 2022

UPDATE Stroe: Plecarea mea, un fapt de normalitate

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Radu Stroe a demisionat, joi, din funcția de ministru de Interne, după ce intervenția de la accidentul aviatic din Munții Apuseni a fost un eșec, considerând plecarea sa ca ”un fapt de normalitate pentru o țară democratică”.

”Am decis să-mi depun demisia în semn de onoare pentru apărarea demnităţii pompierilor IGSU, care în ultimele trei zile au primit acuzaţii nedrepte, deşi ei sunt eroii care salvează vieţi. Aceşti salvatori de meserie nu trebuie să pătimească din cauza decidenţilor politici. (…)Plecarea mea de la MAI trebuie să reprezinte un fapt de normalitate într-o țară democratică”, a declarat Stroe.

Radu Stroe a precizat că își cere scuze pentru ”unele declarații nefericite, dar nu rău intenționate”, după ce, marți seara, declara că îi pare rău ”că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia”.

”Doresc să-mi prezint scuze tuturor celor care prin unele declarații nefericite, dar nu rău intenționate, le-am dat impresia de om relaxat sau indiferent sau care aparține scaunului de ministru. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat, dar și celor mare m-au criticat”, a mai spus Stroe.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.