-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.82°C
06 februarie 2023

Victor Ponta se retrage din politică

- Advertisement -spot_img

ponta5545455_63884600victor pontaPremierul Victor Ponta a anunțat, vineri, pe un site de socializare, că se va retrage din viața politică după alegerile prezidențiale din luna noiembrie. Anunțul este făcut la 13 ani de când a renunțat la cariera de magistrat.

”În noiembrie, după ce caștigăm această ultimă și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci imi doresc să las locul în politica altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața mea”, a transmis premierul Victor Ponta.

De asemenea, liderul PSD a precizat că anul acesta este cel mai greu.

”Cred ca acest an este cel mai greu dintre toți anii de până acum (plin de abuzuri, persecuții politice, calomnii, nedreptăți, trădări și dezămagiri) – dar și miza sa este enorma! Trebuie să punem capăt tranziției de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o țară europeană, cu oameni mai liniștiți și mai demni, guvernați de valori și obiective comune, nu de frica de mascați și de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi!”, a mai precizat șeful Executivului.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.